Sveriges nationella mötesplats för välfärdsteknologi och e-hälsa

Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa är en konferens och mässa om införandet av ny teknik inom kommunal vård och omsorg. Välfärdsteknologin leder till ökad självständighet, trygghet och delaktighet i samhället om vi utgår från individens behov och förutsättningar. En del kommuner ligger i framkant i användningen av teknologi inom vård och omsorg, medan andra kommuner ligger i startgroparna. På MVTe finns lärdomar för alla nivåer.

VARFÖR?

Sveriges kommuner har tidigare saknat en arena där deras frågor är i fokus. På MVTe träffas Sveriges kommuner för att dela erfarenheter, nätverka, träffa leverantörer och lära sig mer om välfärdsteknologi. MVTe ska ge inspiration och idéer till förändrade arbetssätt, visa goda exempel hur arbetet med välfärdsteknologi kan utformas för att underlätta vardagen för individen med fokus på det egna boendet.

FÖR VEM?

De som besöker MVTe är främst chefer och tjänstemän inom kommunal vård och omsorg. Men även politiker, verksamhetsutvecklare, vård- och omsorgspersonal, IT-ansvariga, jurister, upphandlare med flera. På mässan finns företag som erbjuder produkter, tjänster och lösningar inom kommunal välfärdsteknologi och e-hälsa. Till exempel mobila GPS-larm, fjärrstyrning av elektronik, mobilapplikationer, telemedicin och teknikstöd för påminnelse och struktur i vardagen.

NÄR?

KONFERENSPROGRAM
Tisdag 23 januari 10.00-17.15 (mingel 17.15-19.00)
Onsdag 24 januari 08.30-15.00

MÄSSA
Tisdag 23 januari 09.00-17.00
Onsdag 24 januari 09.00-16.00

KONFERENSBILJETT

Tillgång till konferens och mässa

5600 SEK

Fika och lunch samt mingelbiljett 5600 SEK. 1 dag 3100 SEK. Priser exkl. moms.

MÄSSBILJETT

Tillgång till mässan

0 SEK

23-24 januari

SPONSORER

ARRANGÖRER

PARTNERS

MEDIAPARTNER

Håll dig uppdaterad! 

Förnamn
Efternamn
E-mail
Jag godkänner att Easyfairs använder min mailadress i marknadsföringssyfte.