Quantcast

A-Ö

Allt du som besökare eller utställare behöver veta

Anmälan

Anmälan till mässan och konferensen kan göras här mvte.se/anmalan. Konferensen är kostnadsbelagd och ger full tillgång till hela MVTe, både konferens, mingel och mässa. Mässan är kostnadsfri, och då har du endast tillgång till mässan och dess innehåll.

Bankomat

Bankomat finns till höger om mässhallarna på mässplan.

Besökarscanning

Vi erbjuder er som utställare en möjlighet att samla information om besökarna genom att scanna besökarnas namnbrickor med vår mobilapp. Detta är kostnadsfritt. Du slipper fråga efter visitkort och får enkelt tillgång till kontaktlistor samlade på ett ställe.

Besöksadress

Arne Beurlings Torg 5
SE-164 22 Kista

Biljetter

Konferensbiljetten är kostnadsbelagd och ger tillgång till hela konferensen och mässan. Mässbiljetten är kostnadsfri och ger ej tillgång till konferensprogrammet.
Information om utställarbiljetter finns längre ner i listan.

Boende

Vill du bo nära Kistamässan finns bland annat Scandic Victoria Tower och Connect Hotels Kista.
Rabattkod Scandic Victoria Tower: D00031379.
Rabattkod Connect hotels kista: Kistamässan.
Mer information om hotell finns här.

Djur

Djur är inte tillåtet i Kistamässans lokaler med hänsyn till allergiker. Undantag för ledarhundar.

Exponera mera

På MVTe kan ni som utställare nyttja en rad tjänster som förstärker ert deltagande på plats. Vill ni bjuda konferensdeltagarna på lunch, eller synas på alla besökares badgeband? Kontakta Elise Abrahamsson, elise.abrahamsson@easyfairs.com för mer info.

Garderob

Garderob finns utanför mässhall 1 och 2. Garderoben är kostnadsfri.

Godsadress

Skicka ert gods och material till mässan:
Mässans namn/Företag/Monternummer
Kistamässan Vågögatan 3
SE-164 40 KISTA

Godset tas emot 20 januari kl 07.15-16.00

Handikappanpassning

Kistamässans lokaler – restauranger, konferens och kongresslokaler samt utställningshallar har alla grundtillgänglighet.

Hiss

Hiss finns i entréhallen till Kistamässan.

Keynotes

Keynotes är belägna i lokal M2.

Konferens

Konferensen på MVTe erbjuder information och effektiva möjligheter att dela erfarenheter mellan kommuner. Programmet genomsyras av exempel som gynnar individen – för ökad självständighet, delaktighet, säkerhet, trygghet och aktivitet.

Kopiering

Kopiator finns hos Servicecenter.

Kvarglömt

Kvarglömda saker tas omhand av Servicecenter. För kontakt vänligen ring 08-506 650 00.

Mat och dryck

Du kan avnjuta mat, dryck och fika i någon av restaurangen eller caféet. Samtliga finns på samma plan som mässhallen. För konferensdeltagare är maten kostnadsfri.

Mingel

Tisdagen den 24 januari hålls ett mingel för konferensdeltagare och utställare. Anmälan till mingel sker i anslutning till registrering.

Montercatering

Vår restauratör KM Restauranger innehar mat- och alkoholtillstånd i våra lokaler. Se mer om utbudet här: KM restauranger. Vill Du beställa något eller har frågor gällande detta, vänligen kontakta montercatering@kmgroup.se.

Monterpaket

I en 6 kvadratmeters monter ingår:
o Grafitgrå matta
o Två spotlights
o El
o En meter monteravskiljande mot montergranne
o Två utställarbiljetter

I en 12 kvadratmeters monter med monterpaket ingår:
o Grafitgrå matta
o Tre spotlights
o Två barstolar
o Ett barbord
o El
o Tre utställarbiljetter

Har ni en 24 kvm monter med monterpaket så är det dubbelt upp, 36 kvm trippelt upp osv. Övrig inredning beställer ni av vår partner, Workman.

Mässa

På mässan på MVTe kan du träffa leverantörer av lösningar inom välfärdsteknologi och nätverka med Sveriges kommuner. Mässan är kostnadsfri och ger ej tillgång till konferensprogrammet.

Parkering

Det finns ca 2 000 parkeringsplatser utanför Scandic Victora Tower. Av dessa är fem handikapplatser. Handikapparkering finns på parkeringen mellan E4 och Kistamässan. Giltigt handikappkort skall finnas synligt i bildens framruta. Q-park ansvarar för parkeringsområdet. Automaterna tar både kontant och kort.

Pressreleaser för utställare

Skicka gärna över era pressreleaser till oss, så sprider vi dem i våra kanaler.

Rullstol

Rullstol finns att låna i entrén. Går inte att boka i förväg.

Rökning

Rökning är inte tillåten i Kistamässans lokaler.

Servicecenter

Det är till Servicecenter du vänder dig till för att få svar på frågor gällande Kistamässans lokaler, kommunikationer samt närområde. På Servicecenter har du dessutom tillgång till kopiator. Servicecenter hittar du utanför Mässhall 1.

Toaletter

Toaletter finns i entréhallen och i konferenscentret. Handikapptoaletter finns i entréhall, konferenscenter och servicecenter.

Utställarbiljetter

I er monter ingår det ett antal utställarbiljetter till ett värde av 5500 kr styck. Dessa ska bäras av er monterpersonal och ger er personal tillgång till hela konferensen och dessutom mat och dryck under mässan. Biljetterna är personliga, men kan användas av en person dag 1 och en annan person dag 2. Om ni behöver ha mer monterpersonal i er monter så kan ni köpa till fler biljetter för 150 kr styck, ex moms (värde 5500 kr styck), och även i dessa biljetter ingår mat och dryck samt tillgång till hela konferensprogrammet. Dessa utställarbiljetter är endast till för företagets personal och får ej ges ut till tredje part. Vill ni bjuda in era kunder så kan ni köpa rabatterade konferensbiljetter att ge ut. All monterpersonal måste ha en utställarbiljett.

Utställarlounge

I lokal E10 finns en lounge där utställare kan koppla av, ladda batterierna och ta en kopp kaffe.

Utställarprofil på MVTe.se

Skicka in er logga och valfri text till oss så lägger vi upp det på vår hemsida. På så sätt ökar ni er synlighet och vi kan promota ert deltagande ännu mer.

Utställarregistrering

Genom länkarna nedan hämtar ni de biljetterna som ingår i montern och beställer extra biljetter. De byggare ni eventuellt har hjälp av i er monter hämtar sina monterbyggarkort på plats.

Här hämtar ni de utställarkort som ingår i er monter
Här hämtar ni ut extra utställarkort till er personal, 150 kr styck

Vilorum

Vilorum finns i anslutning till Servicecenter.

Wifi

Kistamässan erbjuder sina kunder och utställare trådlös (WIFI) anslutning till internet. Fråga efter lösenordet och användarnamnet på plats.

Workman

Kistamässan samarbetar med Workman Event som tillhandahåller all teknik inom byggnation, inredning, ljud, ljus, bild och IT till alla våra mässor och konferenser. Workman Event står även till tjänst med grafisk produktion i form av skyltar, banderoller, vepor och roll-ups samt projektledning av omfattande skräddarsydda produktioner. Mer information och kontaktuppgifter hittar ni hos Workman Event.

Öppettider

Mässan:
24 jan: 09.00-17.00
25 jan: 09.00-16.00

Konferens:
24 jan: 10.00-17.00
25 jan: 09.00-15.30

Öppettider utställare

Gods mottagning: 20/1 kl 07.15-16.00
Inflyttning: 23/1 kl 07.00-22.00, 24/1 kl 07.00-09.00, 25/1 kl 07.00-09.00
Mässa: 24/1 kl 09.00-17.00 + mingel 17.00-19.00, 25/1 kl 09.00-16.00
Konferens: 24/1 kl 10.00-17.00 + mingel 17.00-19.00
Utflyttning: 25/1 kl 16.30-22.00
Godshämtning: 26/1 kl 07.15-12.00
Tillgång till mässhallen: 23/1 kl 07.00-22.00, 24/1 kl 07.00-18.00, 25/1 kl 07.00-22.00