Quantcast

För utställare

Statistik från MVTe 2017

100%

Av utställarna tycker MVTe är en relevant mötesplats

95%

Av besökarna vill besöka igen

93%

Av utställarna tycker besökarna håller mycket god kvalitet

83%

Av besökarna är från kommuner

75%

Av besökarna vill få ny kunskap genom utställare

Boka monter

För information och bokning

Vill du veta mer om MVTe, mässytan, monterpaket och tillgänglighet eller något annat. Kontakta vår projektsäljare Anna Norrman så berättar hon mer.

Anna Norrman

Projektsäljare 
anna.norrman@easyfairs.com
+46(0)8-506 650 03

Monterservice

Monterservice via Workman

Workman Event är Kistamässans tekniska partner. Det är via Workman du beställer teknik/möbler och monterdesign samt får hjälp med praktiska frågor kring teknik och din monter.

Klicka här för att se utbud av produkter och tjänster

Fullständig teknisk information

Närmare mässan kommer vi ha samlat all teknisk information i ett dokument som innehåller viktiga regler och bestämmelser samt information kring lokalen och din monter. Här kommer du kunna hämta det. 

 

Marknadsföring

Sociala medier

Använder ni er också av sociala medier? Glöm inte att dela med er av er medverkan på MVTe! Visa gärna vad ni kommer att göra på mässan och bjud in till er monter!

Följ gärna @mvtochehälsa på facebook och @MVT_e på Twitter för att inte missa något nytt kring mässan. Dela gärna nyheter i dina egna kanaler och använd #MVTe. 

Företagsprofil

Här på mvte.se/medverkande-foretag har alla utställare en egen företagsprofil. För att fylla den med material och bilder. Vänligen fyll i formuläret på länken nedan samt sänd bilder till projektkoordiantor elise.abrahamsson@easyfairs.com.

Klicka här för att fylla i formuläret

Material att ladda ner

Här kommer du inom kort att hitta nedladdningdbar logotyp, banners och mailfot att använda inför ert deltagande på MVTe 2018.