Quantcast

Alerty Personlarm

Monter: B:52
Innovation push AB c/o Veprox Hängpilsgatan 6 426 77 Västra Frölunda Sweden
 

Vi har utvecklat i mobilapplikationer sedan 2009 då får första prototyp-app till Symbian lanserades. Idag använder vårt know-how för att skapa ny välfärdsteknologi för iOS och Android.

Idag går nästa alla och bär på en smartphone, dess användningsområden har blivit en stor del av våra liv. Att kunna använda en smartphones funktioner till ett personlarm eller trygghetslarm är ett viktigt framsteg i dagens samhälle. Att kunna larma om en nödsituation skulle uppstå kan vara livsavgörande och ökar tryggheten hos anhöriga. Men varför gå och bära på en extra larmenhet som dessutom är kostsam och lätt att glömma.

Ladda ner Alerty appen så är du klar att larma om något skulle hända dig!

Produkter

Vi har tagit vara på den intelligens som dagens smartphone har, internet, gps, rörelseprocessor, videokamera, m.m. Redan idag kan Alerty appen förvandla din smartphone till ett personlarm eller ett mobilt digitalt trygghetslarm. Med Alerty kan du enkelt larma förvalda mottagare vilka kan se nödsituationen direkt via video i realtid och följa din position på en karta.

Alerty är för dig som vill känna en ökad trygghet i ditt dagliga liv. Alerty hjälper dig på din fritid, i ditt hem, på resan och om du har ett funktionshinder. Alla arbeten är inte säkra och trygga, det finns många yrkesgrupper som arbetar ensamma med riskfyllda uppgifter eller i farliga miljöer. Alerty passar ensamarbetare, hemtjänstpersonal, butiks- och restaurangpersonal, väktare och alla som kan hamna i farliga och riskabla situationer.

Erbjudanden
Erbjudandet sträcker sig från privatpersoner till företag samt äldre inom kort.

Alerty Professional
Ett personlarm med trådlös larmknapp för att enkelt kunna larma om en nödsituation skulle uppstå, passar lika bra för företag som privatpersoner. Larmportal för administration av användare, larmmottagare och larmmottagning. Anslutning till larmcentral finns som alternativ.

Business
En produkt för dig som vill ge alla medarbetarna på företaget en ökad trygghet att kunna larma om en nödsituation skulle uppstå. Larmportal ingår för administration av användare, larmmottagare och larmmottagning. Anslutning till larmcentral finns som alternativ.

Trygghetslarm (inom kort)
Ett dreamteam har nu samlats med forskare från Chalmers tillsammans med Chalmers Industriteknik, BOID och teknikkonsultföretaget Veprox för att ta tag i dagens tekniska utmaning att utveckla nästa generations bärbart mobilt digitalt trygghetslarm.

Under mässan erbjuder potentiella kunder att prova Alerty Business kostnadsfritt under 30 dagar.