Quantcast

Avancit AB / FAST

Monter: C:03
Avancit AB Tingsvägen 17, 8tr 191 61 Sollentuna
 

Avancit AB startades 2000 och har arbetat med system för assistansverksamhet sedan start. Vi är Microsoft Partner och vi är specialister på kundanpassade användareffektiva system.

Produkter

Systemet FAST är det kompletta verktyget för assistans och hemtjänst.

FAST har snabbt etablerat sig som den starka utmanaren som erbjuder ett komplett system för såväl mindre som större assistansbolag och hemtjänstverksamheter.
FAST är ett helt koncept som underlättar mycket, och i förlängningen sparar tid och därmed kostnader, samtidigt som kvalitén höjs.

Givetvis är schemat centralt.
Med FAST får man kontroll från planerad tid till räkning och tidrapporter med några få klick, inklusive korrekta löneunderlag med t ex karenshantering och OB.

Modernt
FAST webportal är uppbyggt för att kunna möta morgondagens krav på prestanda och flexibilitet. Det spelar ingen roll om man använder en smart telefon, surf-platta, PC eller MAC. Webportalen fungerar för alla webläsare.

Varför välja FAST?
FAST är det system som tar ett helhetsgrepp för verksamheten. Allt ifrån dokumentation, journalföring, CRM-funktionalitet, optimering av beslut*, ärendehantering, schemaläggning, tidrapportering/stämpelklocka, generering av FK-blanketter*, fakturaunderlag och löneunderlag mm.

Avancit har idag avtal med bl a Borlänge kommun och många privata assistansföretag.