Quantcast

Axel Group

Axel Group är Sveriges ledande leverantör inom personsäkerhetslösningar. Vår verksamhet är inriktad på personsäkerhet & arbetsmiljö och vårt arbete utgår ifrån arbetsmiljölagstiftningens föreskrifter om Ensamarbete och Våld & hot i arbetsmiljön.

Vårt fokus ligger i att leverera marknadens mest kompletta och kvalitativa personlarmspaket. Vid avtal med Axel Group tar vi ansvar under hela avtalsperioden och strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig trygga med oss som leverantör. När kundavtalen är skrivna börjar våra åtaganden.

Twig Embody är det absolut senaste och mest kompletta personlarmet på marknaden. Förutom att Twig Embody är betydligt mindre och mer diskret än övriga personlarm på marknaden så har det även möjlighet att användas till internlarm, eller kallelselarm, vilket innebär att den nödställde snabbt och effektivt kan tillkalla och få hjälp. Larmet går även att användas för inomhuspositionering vilket skapar en trygghet för dig som arbetar inomhus och vill kunna få snabb hjälp oavsett vart i byggnaden/lokalen du befinner dig. En annan fördel med enheten är att den är utrustad med 3G vilket ger större möjlighet för bättre täckning.

twig-embody