Quantcast

ILAB

Cambio, marknadsledare inom vårdinformationssystem för landsting och regioner, förvärvar ILAB, en ledande leverantör av heltäckande lösningar för kommunal vård och omsorg. Tillsammans kommer Cambio och ILAB att kunna erbjuda helhetslösningar inom hälsa, vård och omsorg för regioner.

Cambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100 000 användare.

ILAB erbjuder verksamhetsanpassade produkter och tjänster för offentlig förvaltning, exempelvis Viva är ett processorienterat verksamhetssystem med en arkitektur som erbjuder organisationen stor dynamik avseende verksamhetsutveckling. Viva är utvecklat för att kunna följa med i organisationens utveckling och förändringar. Förutom att vara ett kraftfullt verktyg gällande arbetsprocess och arbetsflöden så innehåller Viva ett flertal automatiska processer.