Abena

Abena

Monternummer: E:16

Abena grundades 1953, är en familjeägd dansk leverantör och tillverkare av hälso- och sjukvårdsprodukter. Huvudkontoret ligger i Aabenraa i södra Danmark. Koncernen har dotterbolag i flera länder, mer än 25 000 produkter och är verksamma i över 80 länder runt om i världen.

I vårt sortiment ingår främst inkontinens- och vårdprodukter, men även ett brett sortiment av förbrukningsartiklar såsom skyddskläder, handskar, avfallshantering, engångs- och cateringartiklar, hygienpapper och rengöringsmedel. Våra kunder består av vårdhem, äldreboende, sjukhus , grossister och en rad andra företag som är verksamma inom olika industrier.

VI ÄR EN LÖSNINGSORIENTERAD AFFÄRSPARTNER

På Abena är vi stolta över att kunna erbjuda er som kund, produkter med hög kvalitet, som till och med är bland de bästa som marknaden har att erbjuda. Samtidigt värnar vi om miljön, erbjuder full dokumentation och öppenhet. Detta gör det lättare för er som kund att fokusera mindre på lagstiftning, logistik samt miljöpåverkan och fokusera mer på vad ni gör bäst.

När ni gör affärer med Abena, arbetar ni med ett kompetent team som har lång erfarenhet av skräddarsydda lösningar för att möta era specifika och individuella behov. Vi tror på långvariga samarbeten och genom vårt engagemang för nya idéer, effektivitet, ärlighet, öppenhet och lojalitet, gör vi stora ansträngningar för att få ert förtroende.

VI STRÄVAR EFTER ATT GÖRA ER BÄTTRE

Vi har gjort det till vårt uppdrag att göra ditt liv enklare med kompletta produktlösningar som hjälper dig övervinna konkreta utmaningar. Vi strävar efter att överträffa förväntningar – när det gäller produkter samt service och support –  för att hjälpa er att utmärka er på vad ni gör.

Abenas blå varumärke bör betraktas som en kvalitetsstämpel och utgör en garanti för att vi går i god för varje produkt vi levererar samt hur vi tillverkar och säljer den. Varumärket är en symbol för de värden vår produktion och dagliga verksamhet bygger på. Dessa värden – öppenhet, flexibilitet, socialt ansvar och god affärsetik – är utmärkande för vår företagskultur och genomsyrar all vår verksamhet.

För er innebär det att ni alltid kan lita på Abena som en ansvarstagande, anpassningsbar och professionell partner som har alla sina varor kontrollerade alltid med er fullständiga belåtenhet som vårt slutmål.

Vi ser fram emot att arbeta med er!