Välkommen till MVTes infoportal!

Här hittar du senaste nytt, praktisk info och material att använda då ni marknadsför er medverkan på MVTe 2020.

Klicka på respektive rubrik nedan för att läsa mer. Scrolla längre ned på sidan för marknadsföringsmaterial och för att hämta vår digitala inbjudan.

När, var, hur?

Konferens och mässa

Datum: 21-22 jan 2019

Öppettider
Tisdag: 10:00-17:15 (konferensfrukost 08:30)
Onsdag: 08:30- 15:30 (konferensfrukost 08:00)

(För dig som deltar på konferensen ingår frukost).

Ytterdörrarna till Kistamässan öppnar  kl. 08.00 alla dagar.

Vad är MVTe?

MVTe erbjuder en konferens och mässa där kommunal vård, omsorg och socialtjänst kan möta aktörer och innovatörer i branschen. Vi vill stimulera innovativ utveckling av kvalitet och effektivitet i omsorgen med hjälp av en ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa.

MVTe’s syfte är att ge er energi och kunskap att fortsätta, alternativt påbörja, kommunernas arbete med att implementera välfärdsteknologi och e-hälsa. Konferensen och mässan erbjuder konkret information och möjligheter att dela erfarenheter. Programmet genomsyras av exempel som gynnar individen – för ökad självständighet, delaktighet, säkerhet/ trygghet och aktivitet.

MVTe ger inspiration och idéer till förändrade arbetssätt, visa goda exempel hur arbetet med välfärdsteknologi kan utformas för att underlätta vardagen för individen med fokus på det egna boendet. Konferensen ska även ge konkret vägledning för kommunernas fortsatta arbete inom området.

Vem besöker MVTe?

De som besöker MVTe är främst chefer och tjänstemän inom kommunal vård och omsorg. Men även politiker, verksamhetsutvecklare, vård- och omsorgspersonal, IT-ansvariga, jurister, upphandlare med flera. På mässan finns företag som erbjuder produkter, tjänster och lösningar inom kommunal välfärdsteknologi och e-hälsa. Till exempel mobila GPS-larm fjärrstyrning av elektronik, mobilapplikationer, telemedicin och teknikstöd för påminnelser och struktur i vardagen.

Gemensamt för båda målgrupper är att de är verksamma inom

  • Kommun
  • Landsting
  • Leverantör
  • Konsult
  • Lärosäte
  • Myndighet / Departement
  • Privat vårdgivare
  • Anhörigförening
  • Intresseorganisation

Om utställarna

På mässan medverkar företag inom olika branscher som erbjuder produkter, tjänster och nya lösningar inom välfärdsteknologi och e-hälsa.

Klicka här för att se alla utställare.

Om anmälan

Anmälan till MVTe sker via vår hemsida. Man väljer om man vill besöka både konferensen och mässan, eller om man endast vill besöka mässan.

ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT

Monter

Passa på att få ut så mycket som möjligt under MVTe!

Vi uppmanar alla medverkande att tänka utanför det traditionella mässdeltagandet, På MVTe blir er monter en unik yta där ni kan skapa just det mötet ni är ute efter. Bjud in till workshops, skapa en business lounge, bygg en visningsmiljö eller anordna egna föreläsningar, allt är möjligt! Utställningsmiljön på MVTe är vibrerande, kreativ och spännande!

Kontakta oss här för mer info och för att boka.

Marknadsföring

Vad gör vi?

Vi finns här för er och hjälper till med alltifrån marknadsföringsmaterial, digitala utskick till anpassade inbjudningar för era medlemmar eller kunder. Vi marknadsför er medverkan och ert varumärke. Vi lägger gärna upp era gästartiklar, nyheter och aktiviteter på vår blogg och via sociala medier. Om ni vill hitta på något, men är osäkra på vad ni kan göra, finns vi alltid tillhands för att bolla idéer och komma med förslag!

Vad gör vi tillsammans?

MVTe är en mötesplats för samverkan, utveckling och nya kontakter. Genom att aktivt bidra till innehållet för MVTe och sprida information till rätt personer skapar alla medverkande på MVTe tillsammans möjligheterna för att eventet ska bli så bra som möjligt. Som partner, utställare och sponsor räknar vi med att ni maximerar de möjligheter som detta event skapar, genom att bjuda in deltagare genom era kanaler och via ert nätverk.

Digitalt Material

Här finns nedladdningsbar logotyp, banners och mailfot att använda inför ert deltagande på MVTe 2020.

Behöver ni ett särskilt format eller design? Kontakta Projektkoordinator fredrica.wallenborg@easyfairs.com så tar vi fram material enligt era önskemål.

Logga

Mailfot

Texter

Allmän inbjudan / Text till kalendarium

Du är inbjuden till MVTe 2020

Mötesplatsen består av en fördjupande konferens och en utställning med aktuella utställare, spännande workshops och aktiviteter. Här kan du ta del av den senaste forskningen, spännande praktikfall och lyssna till ledande experter.

Välkommen den 21-22 januari 2020!

www.mvte.se | #MVTe

Tweets

Besök #MVTe! Sveriges viktigaste mötesplats för välfärdsteknologi och ehälsa https://mvte.se/


Vi är partner till #MVTe! Missa inte att besöka konferensen och mässan den 21-22 jan på Kistamässan https://mvte.se/


Missa inte #MVTe! – Sveriges konferens och mässa för framtidens välfärdsteknologi och ehälsa! https://mvte.se/


Vi föreläser på #MVTe se programmet och anmäl dig
här! https://mvte.se/